Politica de retur

Daca ai achizitionat un produs comercializat de byolitic.ro, nu l-ai desigilat iar intre timp te-ai razgandit, poti returna produsul in 30 zile din momentul livrarii sale.

Perioada de returnare a unui produs expira in termen de 30 zile din:


  •  ziua in care intri in posesia fizica a produselor comandate;
  •  ziua in care intri in posesia fizica a ultimului bun – in cazul in care ai comandat, printr-o singura comanda, mai multe produse care vor au fost livrate separat.

Procedura Returnare

Pentru returnarea unuia sau mai multor produse, va trebui sa ne contactezi printr-un simplu e-mail, in care sa specifici dorinta de retur, numarul comenzii si produsul solicitat spre retur.

Returul produselor se realizeaza prin curier rapid, cu livrare la adresa specificata de byolitic.ro.

In cazul in care produsul livrat este altul fata de cel comandat, costul returului va fi suportat de catre byolitic.ro. In caz contrar, costurile de transport sunt suportate de catre client.

Conditii Generale

Produsele pe care doresti sa le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit, in ambalajul original si alaturi de toate accesoriile. Produsele cadou vor trebui expediate alaturi produsele pe care doresti sa le returnezi.

Nu se accepta returul produsului daca acesta prezinta semne ca a fost desigilat, utilizat sau testat – din motive de protectie a sanatatii clientilor si din motive de igiena.

Daca produsele sau produsul returnat este deteriorat, prezinta urma de utilizare, desigilare sau ca a fost testat in vreun fel, ne rezervam dreptul de a refuza produsul pentru retur.